Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Πτώματα 21 βρεφών σε ποταμό της Κίνας ....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.....

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ... ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ....ΔΙΑΜΟΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ...ΕΑΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΛΩΣ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...


ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ...ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ???    ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟOΥΝ...
                                                                                                                       "maiza"


Ένα αποκρουστικό θέαμα αντίκρισαν τα μέλη των τοπικών Αρχών της πόλης Τζίνινγκ στην επαρχία Σαντόνγκ της Κίνας, όταν κλήθηκαν να ερευνήσουν δεκάδες ύποπτες κίτρινες πλαστικές σακούλες, που ξεβράστηκαν στις όχθες του ποταμού Γκουανφού.Μέσα σε κάθε μία από τις σακούλες υπήρχε και το πτώμα ενός βρέφους, σε προχωρημένη σήψη. Συνολικά 21 πτώματα βρεφών ξεβράστηκαν στις όχθες του ποταμού.


Κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν τη Δευτέρα τις σακούλες κάτω από μια γέφυρα του ποταμού και ειδοποίησαν τις Αρχές.


Δεν προσδιορίστηκε ο αριθμός αρσενικών και θηλυκών βρεφών.


Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τουλάχιστον τρία από τα πτώματα είχαν εισαχθεί σε κρίσιμη κατάσταση μερικές ημέρες νωρίτερα σε νοσοκομείο, ενώ μερικές από τις σακούλες έφεραν την επιγραφή «Νοσοκομειακά απορρίμματα».


Μερικά από τα ταμπελάκια που βάζει το νοσοκομείο στα βρέφη για να αναγνωρίζονται ήταν ακόμα μέσα στις σακούλες. Ένα από αυτά έγραφε ότι το βρέφος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2009.


Το κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Xinhua ανέφερε ότι, μετά τη μακάβρια ανακάλυψη, αρκετά μέλη του προσωπικού του νοσοκομείου από το οποίο προέρχονταν οι σακούλες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση.


Στην Κίνα είναι συχνό το φαινόμενο της δολοφονίας θηλυκών βρεφών, επειδή σε πολλές περιοχές της χώρας επικρατεί η άποψη ότι οι αρσενικοί απόγονοι φέρνουν τύχη.

hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα εξώφυλλα των εφημερίδων..

my song

Wonderful Life!

Favorite Songs...by Maiza...

VIP!!!