Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

" ΕΦΥΓΕ " ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΔΕΣ ΤΗΣ "ASPIS" ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/07/2016


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/07/2016 ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΩΣΤΑ ΔΕΔΕΣ ΤΗΣ ASPIS. 


 Ένας Μεγάλος σπουδαίος κ σοβαρός άνθρωπος  απο Το Αργος, που ξεκινησε την δικη του επιχείρηση το 1970, μια μικρη οικογενειακή επιχείρηση 
με ονειρο του να αναδειξει τον Ελληνικό χυμό παντού, 
απο οτι αποδείχτηκε απο την μετέπειτα πορεία του!

Εκτος απο Την ΑΣΠΙΣ ΑΕ, ηταν ιδιοκτήτης μεγάλων  ξενοδοχείων στην Αργολιδα κ οχι μονο.

Για την εποχη του? εβλεπε πολυ μπροστά... 
Για σημερα? Ηταν ηδη παρα πολυ μπροστα! 
Χαιρομαι που σε γνωρισα..
Λυπαμαι γιατι πραγματικα εφυγε  ενας ανθρωπος που ειχε πολλα να δωσει ακομα..

Και  για την Ιστορια ... 

Ολοι οι Μεγαλοι Ανθρωποι φευγουν οταν ειναι η Ωρα,, 


Καλο σου Ταξιδι  Κυριε  Κωστα!


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ  www.parapolitikaargolida.gr

Η Φιλοσοφία Του 

Το 1970, όταν ιδρύθηκε η ΑΣΠΙΣ, η κύρια αποστολή μας ήταν να επιτύχουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με προϊόντα άριστης ποιότητας και υπηρεσίες των υψηλότερων προδιαγραφών.
Σήμερα, 40 χρόνια μετά, ενώ διατηρούμε τις ίδιες αξίες που μας έκαναν μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες χυμών στην Ελλάδα, αυτές παραμένουν το κέντρο της επιτυχίας μας στη νέα δεκαετία.
Στον τομέα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές, να προσπαθούμε συνεχώς να αυξήσουμε τη διατροφική αξία των προϊόντων μας, να δώσουμε έμφαση στην καλή υγεία του καταναλωτή μέσω ανταλλαγής γνώσης με τους παραγωγούς και προμηθευτές μας, και να προστατέψουμε το περιβάλλον με κάθε κόστος, για τις μελλοντικές γενιές.
Η τεχνολογία είναι πάρα πολύ σημαντική, και μας επιτρέπει να επικοινωνούμε και να αντάλλασουμε χρήσιμες πληροφορίες, παγκοσμίως.
Η παγκοσμιοποίηση απαιτεί να επαναπροσδιορίσουμε την θέση μας σε ανεπτυγμένες και αναπτυσόμενες αγορές, όσο τα σύνορα "πέφτουν" και οι άνθρωποι έρχοναι πιο κοντά, σαν παγκόσμια αλυσίδα, για να χτίσουν ένα κοινό μέλλον.

Κωνσταντίνος Δέδες,  Ετήσια Συγκέντρωση, Άργος, 28 Ιανουαρίου 2008.
source: http://www.hji.gr/














source :argospress.blogspot.gr/
Ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Δέδες και η εταιρεία ΑΣΠΙΣ Α.Ε δώρισε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 στη Πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου ένα λεωφορείο13ων θέσεων για τις ανάγκες μεταφοράς του προσωπικού.


Η πρώτη «fast track» επένδυση στον αγροτικό τομέα είναι γεγονός. 


Η πρώτη fast track επένδυση στη... γη.Με διαδικασίες-εξπρές, τρεις μόλις εβδομάδες μετά την κατάθεση της πρότασης μιας εταιρείας χυμοποίησης φρούτων στην Αργολίδα, άναψε το πράσινο φως για μια επένδυση εκσυγχρονισμού. Για την επένδυση αυτή η εταιρεία θα ενισχυθεί με 700.000 ευρώ.
Με 700.000 ευρώ θα επιδοτηθεί η εταιρεία «Ασπίς» προκειμένου λα υλοποιήσει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των υποδομών της. Μάλιστα, τα δύο τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ.
Με εξαγωγές από την Αφρική ως τη Σκανδιναβία και από την Ιαπωνία και τη Ρωσία μέχρι την Αμερική η εταιρεία Ασπίς στο Αργος έφτασε σήμερα να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή συμπυκνωμένων χυμών.
 Μια επιθετική καμπάνια διαφήμισης -όπως αναφέρει ο κ. Δέδες- μας οδήγησε στο να προμηθεύουμε τη βιομηχανία χυμών στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή με δικά μας υλικά. Μάλιστα, το 75% του τζίρου μας που το 2013 έφτασε τα 37 εκατ. ευρώ είναι από εξαγωγές. Αν και οι κύριοι πελάτες μας εξακολουθούν να βρίσκονται στη Δυτική Ευρώπη, η αναπτυσσόμενη μεσανατολική αγορά και η αγορά της Ανατολικής Ευρώπης αυξάνουν σταδιακά το μερίδιό τους στον συνολικό τζίρο».
source :Κώστας Νάνος/anatakti.blogspot.gr/

Dimi - Maiza














Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: