Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ: Με αφορμή μια δημοσκόπηση και μια συνέντευξη


 Με αφορμή την τηλεοπτική συνέντευξη συνεργάτη του σημερινού Δημάρχου και δημοσκόπηση τηλεοπτικού καναλιού, που διεκδικεί να είναι ο τηλεοπτικός σύμμαχος συγκεκριμένης παράταξης, ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ επισημαίνει τα εξής: 
Είναι ιδιαίτερα προκλητική η περίπτωση υποψηφίου της δημοτικής παράταξης που ...

κυβερνά το Δήμο ο οποίος μας μίλησε για το ανύπαρκτο έργο της ανάπλασης της πλατείας του Άργους και λες και απευθυνόταν σε ιθαγενείς που μπορούν να ξεγελαστούν με φληναφήματα και να αγνοήσουν αυτό που βλέπουν. Επιπλέον, ξεπέρασε και τους αυλοκόλακες της αυτοκρατορικής εξουσίας δοξολογώντας σε κάθε στιγμή το «σωτήρα» του Άργους για ανύπαρκτο, με τα δεδομένα των αισθήσεων και της λογικής, έργο. Ταυτόχρονα, το τηλεοπτικό κανάλι, στο οποίο δινόταν η συνέντευξη, θέλησε να μας θυμίσει ότι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα και στο Άργος μόνο τη λειτουργία που της ανέθεσε η πολιτεία, δηλαδή την αντικειμενική πληροφόρηση, δεν υπηρετεί. Θα πρέπει να μάθουν αυτοί που θέλουν να λένε ότι ασχολούνται με τα δημοτικά πράγματα ότι δεν απευθύνονται σε αφελείς. Ταυτόχρονα τα τηλεοπτικά μέσα πρέπει να γνωρίζουν ότι απευθύνονται σε νοήμονες ανθρώπους και όχι μάζες που μπορούν να εξαπατούν. Επίσης, η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε έγινε από εταιρεία που έχει προνομιακή σχέση και με το κανάλι (έχει παρουσιάσει παρόμοια δημοσκόπηση πριν λίγο καιρό), και οι μονομερείς και επιστημονικά απαράδεκτες ερωτήσεις σε έρευνα που διεκδικεί την αντικειμενική παρουσίαση των άλλων υποψηφίων, κάνει προφανέστατο τον πανικό της δημοτικής παράταξης που έχει τη δημοτική εξουσία, αν μάλιστα συνδυαστεί και με τη χθεσινοβραδινή αποτυχημένη συγκέντρωση των εγκαινίων. Ευτυχώς, όμως, είχαν την πρόνοια να κατεβάσουν λίγο το ποσοστό του κ. Καμπόσου σε σύγκριση με μια προηγούμενη δημοσκόπηση, για να έχει ενδιαφέρον και ο προεκλογικός αγώνας !
Αν μάλιστα συνδυάσουμε τα γεγονότα αυτά και με την εσπευσμένη επίταξη του ντόπιου πολιτικού προσωπικού της μνημονιακής κυβέρνησης για την ανακοίνωση έργων , την υπογραφή συμβάσεων και την προβολή του ανύπαρκτου έργου του Δημάρχου , τότε φαίνεται ότι ο πανικός της σημερινής δημοτικής αρχής εγγίζει την κατάρρευση.
Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ με το πρόγραμμα του, με τη σταθερή προσήλωσή του στο συμφέρον των δημοτών και της δημοκρατίας και τον καθημερινό αγώνα πληροφόρησης των συμπολιτών από όλους τους υποψηφίους του, βαδίζει με απόλυτη σιγουριά στη νίκη και υπόσχεται πραγματικά τον άλλο δρόμο για το Δήμο με τη συμμετοχή και βοήθεια των συνδημοτών μας.
Τέλος, επειδή οι μονομερείς και ατελέσφοροι μονόλογοι δεν έχουν καμιά αξία, ας αποφασίσουν οι κάτοχοι τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μέσων να διεξάγουν μια ουσιαστική και επί πραγματικών δεδομένων συζήτηση αφήνοντας κατά μέρος την εκφώνηση ανύπαρκτων έργων και τους κουραστικούς μονολόγους.
...Οι δημοσκοπήσεις περιττεύουν, και όπως λέει ο λαός, «Κυριακή κοντή γιορτή»…


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Κυριακή 11-5-2014



Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: