Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Έγκλημα στην Marfin: Αναγνωρίσανε τον ένα δράστη...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Εθνους, το άτομο αυτό κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και αναγνωρίστηκε από αυτόπτη μάρτυρα σε οπτικό υλικό. Ο μάρτυρας έχει καταθέσει ενόρκως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Με το δεδομένο αυτό , αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης η αστυνομία συγκρίνει το οπτικό υλικό από όποια κάμερα υπήρχε στην περιοχή.
Το βίντεο που ελήφθη από κτίριο απέναντι από την τράπεζα δείχνει μία κοπέλα – μικροκαμωμένη όπως περιγράφεται – να δίνει τις μολότοφ σε τρεις νεαρούς. Όλοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα, ωστόσο από το σωματότυπο και τα ρούχα η αστυνομία μπορεί να καταλήξει σε συμπεράσματα συγκρίνοντας τις εικόνες με υλικό από άλλες κάμερες της περιοχής.
Η « ομάδα κρούσης», η οποία είχε παρεισφρήσει σε μπλοκ διαδηλωτών που είχε συγκροτηθεί μπροστά από το Μουσείο, δραστηριοποιείται στην μία πλευρά του όγκου της διαδήλωσης, και είναι αυτή η ίδια ομάδα η οποία επιτέθηκε και κατά του βιβλιοπωλείου «Ιανός» και απείλησε τα άτομα που βρίσκονταν εντός του καταστήματος. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάμερα του βιβλιοπωλείου έχει καταγράψει σκηνές από την επίθεση. Το υλικό αυτό ερευνάται ήδη.
hbnews.gr
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: