Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΖEΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από τα πυρά ενόπλων που στις 10:00 το πρωί λήστεψαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,αρχικα αμέσως μετά τη ληστεία η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών. Περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δύο ένστολοι εντόπισε στην περιοχή Κουτσομύτη Νεμέας ένα Ι.Χ. το οποίο έμοιαζε με το όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι ληστές.



Οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Κορινθίας (Ο.Π.Κ.Ε.) βγήκαν από το περιπολικό και πλησίασαν το ύποπτο όχημα για να κάνουν έλεγχο. Τότε ένας εκ των δραστών που βρισκόταν στο όχημα έβγαλε το καλάσνικοφ και του πυροβόλησε. Ο ένας αστυνομικός έχει δεχτεί πυρά στην ωμοπλάτη και ο δεύτερος στο πόδι. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής και παρέλαβαν τους δύο τραυματίες αστυνομικούς. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών συνεχίζονται.
http://www.zougla.gr/

Ακόμα είναι στον δρόμο οι τραυματίες αστυνομικοί...Που είναι το ΕΚΑΒ;

Ακόμα είναι στον δρόμο σοβαρά τραυματισμένοι οι δύο αστυνομικοί στην Αρχαία Νεμέα (Ηράκλειο) ενώ τα ασθενοφόρα δεν έχουν φτάσει.

Το πλήρωμα του περιπολικού σταμάτησε αυτοκίνητο που θεώρησε ύποπτο για την κλοπή στα ΕΛΤΑ Ζευγολατιού και δέχθηκε επίθεση ...
με πυροβόλα όπλα απο τους επιβαίνοντες...
Εϊναι δύο νέοι άνθρωποι οι αστυνομικοί..
Ολη η αστυνομική διεύθυνση της Πελοποννήσου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεί το αυτοκίνητο με τους δολοφόνους...

http://troktiko.blogspot.com/

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες αστυνομικοί

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια καταδίωξης τεσσάρων ληστών. Οι δράστες που επέβαιναν σε ΙΧ επιβατικό μάρκας Scoda Octavia, περίπου στις 10:00 σήμερα το πρωί, προσπάθησαν αρχικά να μπουν στην ΑΤΕ Ζευγολατιού και, αφού δεν τα κατάφεραν, καθώς δεν άνοιγαν οι πόρτες της τράπεζας - πιθανόν γιατί τους αντιλήφθηκαν από το εσωτερικό αυτής - εισέβαλαν στα ΕΛΤΑ Ζευγολατιού, λίγα μέτρα πιο κάτω, και αφαίρεσαν άγνωστο ποσό.

Το ΙΧ των δράστωνΟι αστυνομικοί, που είχαν εγκαίρως ειδοποιηθεί, μπλόκαραν τους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή. Εντόπισαν το ύποπτο όχημα και μετά από καταδίωξη ακολούθησε συμπλοκή με τους ληστές στη διαδρομή Ζευγολατιό - Νεμέα, στην ορεινή Κορινθία. Η επιχείρηση είναι ακόμη σε εξέλιξη.
http://www.zougla.gr/
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: