Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Επιτυχία της αστυνομίας η εξάρθρωση αλβανικής συμμορίας δολοφόνων

Η αστυνομία πέτυχε να εξαρθρώσει μία πολύ επικίνδυνη συμμορία Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι έκτος από ληστείες και κλοπές, είχαν δολοφονήσει και τον πράκτορα προποτζίδικου
Οι αλλοδαποί,διέπραξαν μία ανθρωποκτονία, πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας, δεκάδες ληστείες και απόπειρες ληστειών. Συνελήφθησαν 7 άτομα ηλικίας από 17 έως 24 ετών και αναζητείται ακόμα ένα μέλος της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα μέλη της συμμορίας ήταν οι δράστες της δολοφονίας υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟ ΠΟ στην Κυψέλη το πρωί της 29 Απριλίου.
Το πιστόλι με το διαπράχθηκε ο φόνος δεν βρέθηκε και γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας.
Οι δύο δράστες είχαν τότε αρχικά ληστέψει ένα ανταλλακτίριο συναλλάγματος στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Σερίφου πυροβολώντας και τραυματίζοντας σοβαρά στη μέση τον αλλοδαπό υπάλληλο του καταστήματος.
Στη συνέχεια, λίγα μέτρα μακρύτερα, στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Γιάνναρη είχαν εισέλθει στο πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ και είχαν δολοφονήσει τον άνδρα εκτελούσε εκείνη την ώρα χρέη υπαλλήλου, αδελφό της ιδιοκτήτριας πρακτορείου ΟΠΑΠ.
hbnews.gr
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: