Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Έμπορος αυτοκινήτων πήρε τις προκαταβολές και εξαφανίστηκε

Δεκάδες πολίτες στα Τρίκαλα έχασαν τα χρήματά τους από τις προκαταβολές που είχαν δώσει για την αγορά αυτοκινήτου, αφού μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην περιοχή έβαλερ αιφνιδιαστικά λουκέτο, με τον ιδιοκτήτη να εξαφανίζεται έχοντας στην τσέπη όλα αυτά τα χρήματα.

Η αντιπροσωπεία αφορούσε αυτοκίνητα της BMW και της Renault και δεκάδες Τρικαλινοί έμειναν και χωρίς αυτοκίνητο, αλλά και έχοντας χάσει όλα τα χρήματα που έδωσαν για προκαταβολή.
Στον αέρα εκτός από τους πελάτες βρίσκονται και οι πενήντα εργαζόμενοι στην αντιπροσωπεία, οι οποίοι δεν έμειναν χωρίς δουλειά απλώς, αλλά έχασαν και όλα τα χρήματα που τους χρωστούσε ο επιχειρηματίας από τη μισθοδοσία τους.
Μάλιστα, η υπόθεση έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς φέρεται να εμπλέκεται υπάλληλος της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών της νομαρχίας Τρικάλων, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παραιτήθηκε και από νομαρχιακή σύμβουλος.
Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά τον εντοπισμό πελατών με άδειες κυκλοφορίας στα χέρια τους, χωρίς να υπάρχουν στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών οι σχετικοί φάκελοι και χωρίς οι κεντρικοί εισαγωγείς των αυτοκινήτων στην Ελλάδα να έχουν εισπράξει χρήματα.
hbnews.gr
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: