Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Εξέδιδε τη φίλη του μέσω Ίντερνετ

Τη δόξα και το χρήμα του μεγαλύτερου μαστροπού της Ευρώπης, γνωστού με το ψευδώνυμο «Μόνικα», φαίνεται ότι ζήλεψε ένας φοιτητής που συνελήφθη επειδή εξέδιδε την -επίσης φοιτήτρια- φίλη του! Το ζευγάρι των φοιτητών είχε αναπτύξει πλούσια δράση στην Αθήνα, αλλά όταν ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για «δουλειά», έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών που ξεσκέπασαν τη δράση τους.

Το ζευγάρι είχε μια καλοστημένη ροζ επιχείρηση. Το πρώτο τους βήμα ήταν να φτιάξουν στο Ιντερνετ μια ιστοσελίδα για να διαφημίζουν τις υπηρεσίες της 23χρονης κοπέλας.
Εκτός από φωτογραφίες και άλλες πληροφορίες, όπως π.χ. τις διαστάσεις της νεαρής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να πληροφορηθούν την ταρίφα, αλλά και να κλείσουν ραντεβού μέσω e-mail ή γραπτού μηνύματος σε κινητό τηλέφωνο! Παρά τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, η διάδοση της ιστοσελίδας γινόταν κατά βάση με τον παραδοσιακό τρόπο από στόμα σε στόμα.


Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ηθών που έπεσαν πάνω στην ιστοσελίδα της 23χρονης δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, αφού κατάλαβαν αμέσως πως είχαν να κάνουν με μια καραμπινάτη υπόθεση μαστροπείας. Δεν μπορούσαν, βέβαια, να φανταστούν ότι πίσω από την 23χρονη βρισκόταν ο 27χρονος φοιτητής φίλος της που αναλάμβανε να κλείνει τα ραντεβού και να συνοδεύει τη φίλη του σε αυτά.
Την τελευταία εβδομάδα το ζευγάρι των νεαρών βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, όπου με έδρα κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης η κοπέλα εξυπηρετούσε την πελατεία της. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας μπήκε λουκέτο στη ροζ επιχείρηση των νεαρών, που κατά δήλωσή τους λειτουργούσε αρκετό καιρό και ήταν το… επόμενο βήμα στις ελεύθερες σχέσεις που είχαν προηγουμένως.
Η κοπέλα συνελήφθη με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί ηθών, αφού όπως διαπιστώθηκε εκδιδόταν χωρίς την απαραίτητη γι’ αυτές τις περιπτώσεις άδεια, ενώ ο φίλος της αντιμετωπίζει την κατηγορία της μαστροπείας. Σε έλεγχο που έγινε στον 27χρονο βρέθηκε και ένα αεροβόλο όπλο.
Espresso
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια: