Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Σεξουαλική κακοποίηση 4 ανηλίκων παιδιών από τους γονείς

Άφωνη η Γαλλική κοινή γνώμη παρακολουθεί την είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης 4 ανηλίκων παιδιών από τους γονείς και τους συγγενείς τους στην κωμόπολη Γκραβελίν της βόρειας Γαλλίας.

Οι δράστες ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών από το 2007, και η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένα από τα παιδιά έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συγκεκριμένη οικογένεια και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.
Μετά από έρευνες οι αρχές διαπίστωσαν ότι οι γονείς των παιδιών ηλικίας από 4 ετών ως 6 μηνών ασελγούσαν σε βάρος τους. Σαν να μην έφτανε όμως μόνο αυτό, στην υπόθεση εμπλέκονται 4 θείοι και μια θεία των παιδιών. Οι δράστες συγκεντρώνονταν στο σπίτι και καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, κακοποιούσαν τα ανήλικα παιδιά.
Όλα άρχισαν το 2007, αλλά τότε κανείς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα. Έπρεπε να περάσουν 3 χρόνια για να πάρει τέλος η κόλαση των 4 παιδιών. Ο 29χρονος πατέρας τους κρατείται προσωρινά, ενώ η μητέρα τους και οι υπόλοιποι 5 συγγενείς έχουν αφεθεί προς το παρόν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
hbnews.grShare |

Δεν υπάρχουν σχόλια: