Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010

Ανάρτηση στο troktiko δημιουργεί μεγάλο θόρυβο. Είναι αληθινή η πληροφορία

Η παρακάτω πληροφορία αναρτήθηκε σήμερα στο δημοφιλέστερο μπλογκ της Ελλάδας, troktiko, με εκατομμύρια αναγνώστες το μήνα. Την αναδημοσιεύουμε, με τις σχετικές επιφυλάξεις, αφού είναι ανώνυμη:


Επειδή θεωρώ ότι δεν κρύβεις πράγματα, δεν είσαι διαπλεκομενος φίλε μου troktike ακου. Είμαι κρατικός λειτουργός- αλλα συνήθως εμείς μιλούμε όταν μας διώχνουν από τη θέση μας-και επειδή θέλω να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη ως ένα βαθμό θα σου πω ότι η άποψη των περισσοτέρων υπουργών και άλλων είναι ότι ο ΠΠαπανδρέου παίζει καθαρά το ο παιχνίδια των Αμερικανών.


Βιάστηκε να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ και ΔΝΤ επειδή στο τέλος του μήνα θα ερχόταν πρόταση βοήθειας από την ΡΩΣΙΑ ύψους 50 δις ΕΥΡΩ με σταθερό επιτόκιο 4% για πάντα και χωρίς ανταλλάγματα. Επίσης υπάρχει πακέτο 60 δις από την ΚΙΝΑ για επενδύσεις στην Ευρωπη και ενδιαφέρον για εξαγορά του ΟΣΕ.


Έλαβα μέρος σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου του και υπήρχε η διαπίστωση ότι με ορισμένες στοχευόμενες κινήσεις θα λυνόταν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, όμως η ισχυρή αντίδραση του Παπανδρέου και της ομάδας του δεν άφηνε περιθώρια, ήταν σίγουρη η αίτηση βοηθείας.


Εγώ θεωρώ προδοσία και έγκλημα την απόφαση και σε λίγες μέρες η παραίτηση ! μου θα κάνει θόρυβο. Τώρα είμαι ανώνυμος αναγνώστης. Πιστεύω να το αναρτήσεις, αν όχι να είσαι καλά και να με θυμηθείς σε λίγες μέρες.


Παραίτηση κυβερνητικού αξιωματούχου σε θέση κλειδί;

hbnews
Share |

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα εξώφυλλα των εφημερίδων..

my song

Wonderful Life!

Favorite Songs...by Maiza...

VIP!!!

Google+ Followers