Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Για να αποφύγει τη τιμωρία ένας 8χρονος κρεμάστηκε......

8χρονο αγοράκι στο Hertfordshire της Μεγάλης Βρετανίας κρεμάστηκε για να αποφύγει τη τιμωρία επειδή είχε κλέψει 20 λίρες στο σχολείο.



Ο 8χρονος Ρέξφορντ Μπόατενγκ από τη Γκάνα βρέθηκε από τον 16χρονο αδερφό του κρεμασμένος στην κουκέτα του λίγες ώρες πριν περάσει από οικογενειακό συμβούλιο, επειδή είχε κλέψει 20 λίρες στο σχολείο.


Το 8χρονο αγοράκι θα λογοδοτούσε στο οικογενειακό συμβούλιο για το λόγο που προέβη στην εν λόγω πράξη και όπως δήλωσε ο πατέρας του "εγώ απλά ήθελα να μάθω το σκεπτικό του παιδιού, να το ακούσω πριν το τιμωρήσω".


Μάλιστα, η οικογένειά του αντί να ξεκρεμάσει το άτυχο αγοράκι το απαθανάτισε όντας νεκρό με φωτογραφική μηχανή.


Ο μικρός Ρέξφορντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή.


Όπως αναφέρθηκε, ο Ρέξφορντ είχε μαθησιακά προβλήματα αλλά και προβλήματα συμπεριφοράς. Μάλιστα, υπήρξε υπό παρατήρηση από κοινωνικούς λειτουργούς αλλά λίγους μήνες πριν δώσει τέλος στη ζωή του αποφάσισαν να κλείσουν την υπόθεση.


Η διευθύντρια του σχολείου του σημειώνει ότι ουκ ολίγες φορές είχε παρατηρήσει το παιδάκι με μελανιές στο πρόσωπό του.


"Ο Ρέξφορντ ήταν ένα χαρούμενο παιδί που αγαπούσε τα σπορ αλλά μισούσε το σχολείο. Πολλές φορές δυσανασχετούσε με τα μαθήματα και έκανε φασαρία", είπε.


Ωστόσο με βάση τα λεγόμενα του ιατροδικαστή το παιδί δεν ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά ανταυτού ήθελε ένθερμη υποστήριξη από την οικογένειά του. "Το παιδί έμενε με τη μητέρα του", σημείωσε, "η οποία πέθανε ξαφνικά και κανείς δεν εξήγησε στο παιδί τι απέγινε με αποτέλεσμα ο μικρός Ρέξφορτν αλλάξει τρόπο ζωής πηγαίνοντας να ζήσει με τον πατέρα του και τη μητριά του".

http://www.hbnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: