Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές στην αγορά

Στον πάγο μπαίνουν οι τιμές του οβελία λόγω της κρίσης, καθώς με τις μέχρι τώρα ενδείξεις θα παραμείνουν στα περσινά επίπεδα, δηλαδή μεταξύ 8,5 και 11 ευρώ το κιλό.

Στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας την Δευτέρα η επικρατούσα χονδρική τιμή για τα εγχώρια αρνιά ήταν 6,8 ευρώ και για τα κατσίκια 7,3 ευρώ το κιλό, ενώ για τα εισαγόμενα από Βουλγαρία στα 5,8 ευρώ το κιλό και από την ΠΓΔΜ 5,9 ευρώ το κιλό.

Αντίστοιχα, στην αγορά της Θεσσαλονίκης οι τιμές χονδρικής για ελληνικά αμνοερίφια κυμάνθηκε από 6,8 έως και 7 ευρώ το κιλό, ενώ για τα εισαγωγής από 6 έως 6,3 ευρώ το κιλό.

Όσο για τις λιανικές τιμές στα κρεοπωλεία και τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ, οι τιμές κυμαίνονται από 8,5 έως και 11 ευρώ το κιλό, ανάλογα με το βάρος και την προέλευση των σφαγίων.

http://www.hbnews.gr

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Tα εξώφυλλα των εφημερίδων..

my song

Wonderful Life!

Favorite Songs...by Maiza...

VIP!!!