Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ληστεια στην Εurobank Κορινθoυ



Άφαντοι οι ληστές που πυροβόλησαν αστυνομικούς


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2010, 11:54

Παρά τη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11:30 το πρωί, οι ληστές που πυροβόλησαν με καλάσνικοφ αστυνομικούς που τους καταδίωκαν στην Κορινθία, παραμένουν άφαντοι.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας από την Αθήνα, όπως και ελικόπτερο, "χτενίζουν" την περιοχή, ωστόσο εκφράζονται φόβοι ότι οι δράστες πρόλαβαν και διέφυγαν.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:00. Οι ληστές εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Eurobank στην Κόρινθο και άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους, ήρθαν αντιμέτωποι με αστυνομικούς.

Οι δράστες δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον των αστυνομικών με τα καλάσνικοφ που κρατούσαν στα χέρια τους και επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο τζιπ, με το οποίο και διέφυγαν.

Το τζιπ καταδιώχθηκε από περιπολικά, αλλά μετά από συνεχείς πυροβολισμούς, μία σφαίρα έπληξε τη μηχανή ενός από τα περιπολικά, με αποτέλεσμα αυτό να αρχίσει να βγάζει καπνούς.

Οι αστυνομικοί το εγκατέλειψαν στον κόμβο του Βραχατίου, στην εθνική οδό.

Αρχικά, οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι είχαν βρει το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι ληστές για τη διαφυγή τους, κοντά στο Βραχάτι. Ωστόσο, οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν. Δεν γνωρίζουν λοιπόν εάν οι δράστες κινούνται με κάποιο όχημα ούτε προς ποια κατεύθυνση.



Των ερευνών για τον εντοπισμό τους προϊσταται ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, Γ.Ραχωβίτσας.


http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: