Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2009

Κουμπάρες η Μαριέττα Γιαννάκου και η σύζυγος του καταζητούμενου Καραβέλα .......

Μικρός που είναι ο κόσμος! Κουμπάρες η Μαριέττα Γιαννάκου και η σύζυγος του καταζητούμενου Καραβέλα
9/6/2009


Κουμπαριά της Μαριέττας Γιαννάκου με την Μάρθα Καραβέλα, σύζυγο του εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Siemens που διαφεύγει στο εξωτερικό, αποκαλύφθηκε στο εκλογικό τηλεοπτικό πάνελ της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, το βράδυ των εκλογών!!!
Το 1983, κατά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Ντόλιο και Γιώργο Πεταλωτή, η σύζυγος του καταζητούμενου Καραβέλα πάντρεψε την επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. με τον Παναγιώτη Κουτσίκο!!! Η κουμπαριά, κατά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ήταν σε γνώση και του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά δεν θέλησε να την αναδείξει ως θέμα επειδή θα θεωρούνταν αντιπερισπασμός στην επίθεση που δεχόταν ο ίδιος ως μέλος της διοίκησης του ΟΤΕ και γιατί, κατά τους δύο βουλευτές, δεν είναι δυνατόν να ενοχοποιείται μία συγγενική σχέση. Οι Αλέξανδρος Δερμετζόπουλος και Σταύρος Κελέτσης, βουλευτές Έβρου της Ν.Δ., που μετείχαν στο εκλογικό πάνελ της ΔΕΛΤΑ τηλεόραση, δήλωσαν άγνοια γι’ αυτή την κουμπαριά.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Γιώργο Ντόλιο, ο ίδιος ενημέρωσε τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπακωνσταντίνου για το θέμα, ο οποίος όμως δεν ήθελε να δώσει έκταση στην … κουμπαριά!

πηγή PIAZZA del POPOLO blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα εξώφυλλα των εφημερίδων..

my song

Wonderful Life!

Favorite Songs...by Maiza...

VIP!!!

Google+ Followers